2022-11-28 21 views
返咗新工幾個月,在office 附近成日想搵好西食,早排跟在附近返工的朋友一齊午餐,見到裝潢不錯的Coffee Break就入去午餐。呢度坐落感覺舒服,午餐時間可以好放鬆咁享受午餐,令自己充滿力量去迎接下午的挑戰😇午餐選擇都算多~~~我點了雜菌菠菜松露意大利飯、黑松露薯條和花茶,意大利飯軟硬適中,香氣樸鼻,食落真係好食,如果唔大食份量都算OK~~~黑松露醬蘸落好味,如果醬再多少少就更好~~~花茶配蜜糖感覺夠特別~~~朋友點了牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條,個漢堡包的醬帶有微辣,都係好食😋最後我們點了精選蛋糕分享,個蛋糕有蜂蜜加牛油,口感好似食咗軟的酥餅咁好味~~~雖然午餐價錢係唔算平,但個人覺得食物質素跟價錢係成正比,值得再光顧=]
午餐選擇都算多~~~
黑松露醬蘸落好味,如果醬再多少少就更好~~~
花茶配蜜糖感覺夠特別~~~
2022-11-18
Type of Meal