放假出去行下,C先生搵咗呢間裝修以橙色為主調的咖啡店✨雖然以咖啡為主,但食物種類都算豐富~🍔烤雞菠蘿漢堡配檸檬醋醬及焗薯🥔漢堡很巨型😂我一個肯定食唔晒😆烤雞很厚身,啖啖肉😋配上菠蘿🍍和蕃茄🍅酸甜清新🌱🍞法式西多士配自家製雜莓醬🍓雖然賣相一般,但多士口感很鬆軟👍🏻而且充滿蛋香味~自製莓醬鮮味不過甜😋但最令我驚喜的是熱朱古力☕️質地非常黏稠,味道濃郁,就像朱古力溶化成醬的感覺😍帶可可的香氣和酸度,細細杯不會膩~朱古力控必點❣️Latte☕️C先生話好飲~環境舒適,假日下午剛去到都幾full,有機會要等一等位~*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*😋#kellydiscovery_food 🫶🏻#kd_food_太古坊🫶🏻#kd_food_ 鰂魚涌#鰂魚涌美食 #鰂魚涌餐廳 #鰂魚涌打卡 #打卡餐廳 ##鰂魚涌咖啡店#太古坊 #AlchemyORIGIN #coffeeshop #cafe #hkcoffeeshop #熱朱古力控 #咖啡控

🍔烤雞菠蘿漢堡配檸檬醋醬及焗薯🥔

🍞法式西多士配自家製雜莓醬🍓

但最令我驚喜的是熱朱古力☕️

Latte☕️
C先生話好飲~

環境舒適,假日下午剛去到都幾full,有機會要等一等位~

😋#kellydiscovery_food
🫶🏻#kd_food_太古坊