2023-11-28 1138 views
《蒜香松露薯條/ Garlicky Truffled fries》 呢個好似係每枱必點,鍾意食黑松露嘅人應該會好鍾意呢個薯條!不過唔鍾意黑松露都唔使擔心,因為可以叫佢另上,就算唔鍾意黑松露都可以食,佢仲俾咗沙律醬茄汁嗰啲,有好多選擇!《煙肉忌廉蛋汁意粉/ Carbonara Pie》 呢個可以話係我食過最好食嘅卡邦尼意粉,可以感受到餐廳係調製汁方面用咗好大功夫,每一啖都超creamy,特別係芝士控一定好鍾意!《意大利辣肉腸薄餅/ Pepperoni Flatbread 》 呢個Pizza個底係都係偏薄身的,食落去都唔算太滯,下次想試吓佢另外一個牛油果Pizza呢度服務態度真係超好,而且環境一流非常適合打卡,呢度都有少量嘅甜品下次都會試吓!

《煙肉忌廉蛋汁意粉/ Carbonara Pie》

• Carbonara Pie