2021-08-13 96 views
好耐無試過同同事放工之後,搵個地方chill吓,講吓是非野,呻吓d無聊野!難得今日同事興起,放工帶咗我去佢最近幾心儀嘅酒吧 - 雪吧🍺呢間樓上酒吧嘅空間幾闊落,座位又坐得舒服,員工好有禮貌,播嘅歌都未算太嘈,咁傾計就唔洗傾到嗌交咁大聲🤭 最緊要係呢度無好濁嘅煙酒味,環境好掂👍🏻咁睇番佢地note,星期四至六,7點-10點有🎸live band 🥁當然,各位K歌之王有興趣,都可以上台一展歌喉🎤 無需費用架另外,酒吧仲有飛鏢機,等各位飛鏢高手可以切磋切磋啦仲有,作為酒吧,呢度都有提供各款唔同口味嘅水煙,有興趣嘅朋友都可以chill下架到野食野飲方面表現如何呢🧐Cocktail - Snow White🍸:飲落唔算酒精太濃,加咗橙汁比較易入口,啱晒唔太鐘意重酒精嘅朋友小食:- 燒秋葵食落都幾爽口- 熱熱地嘅日式雞泡魚乾,送啤酒真係一流,又好食,又有咬口(識食一定要熱熱地食)- 原條茄子,燒完之後灑咗辣粉喺面,食落辣辣地幾惹味,食到茄子肉又甜甜地,正😋主食 :- 意大利辣肉腸pizza🍕,餅底好鬆脆,面層又足料,個size啱晒兩個人食,食完啱啱好,唔會太飽- 煙三文魚天使麵,好多煙三文魚,個天

最緊要係呢度無好濁嘅煙酒味,環境好掂👍🏻

咁睇番佢地note,
星期四至六,7點-10點有🎸live band 🥁
當然,各位K歌之王有興趣,都可以上台一展歌喉🎤 無需費用架
另外,酒吧仲有飛鏢機,等各位飛鏢高手可以切磋切磋啦

到野食野飲方面表現如何呢🧐

Cocktail - Snow White🍸:

小食:
- 燒秋葵食落都幾爽口

主食 :

- 煙三文魚天使麵,好多煙三文魚,個天使麵又整得彈牙,size都係唔晒兩個人,食完又唔會覺得好溜

最後仲發現到,逢星期日晚都有塔羅牌占卜環節,每個人頭消費滿250蚊,就可以加50蚊玩一次塔羅牌占卜架啦🔮
2021-08-10
$200 (Dinner)
  • 日式雞泡魚乾
  • 意大利辣肉腸薄餅