2022-11-22
今日黎到充滿美食之點,“旺角”旺角我最深刻印象就係街頭小食,可以掃到唔停手,又可以食到唔到既野滿足下自己既胃口,今次我選擇左間靜靜地既日系cafe,裡面仲有好多BOARDGAME比大家任玩,可以過一個好輕鬆晚LUNCH TIME同DINNER。講裝店舖設計燈光十分柔和,放鬆既感覺,時間慢下來享受ME TIME,位置十分闊落一大班朋友一個枱都冇問題。講番食物先,如果你係一大班朋友又唔知想食咩,我建議可以叫套餐,入面有大或小既PIZZA,雞翼炸物拼盤,尢其係炸蟹餅,呢個菜式十分受歡迎!我自己同朋友今次都想食清D,叫左個芝士焗西蘭花,凱撒沙律,同叫左杯涼透心既薄荷牛奶,西蘭花味道適中,清新自然唔會有味精感覺,凱撒沙律好大盤好抵食,沙律煙肉一D都唔會小,醬汁份量剛剛好,仲有就係杯牛奶,味道獨特之餘,打卡達人必點,顏色藍白對比色,感覺眼睛都懷孕!除左特色飲品,佢地仲有自製既水果茶ga!!地點係登打士街12樓
今日黎到充滿美食之點,“旺角”
地點係登打士街12樓