2023-08-13 658 views
今日小妹生日,男朋友帶左我嚟呢度食生日飯慶祝🥰 叫左豐盛嘅set, 每一道菜都好好食!!係每一道! 之前食嘅Omakase 通常都係好多壽司,當中都總有一兩道蒸品/ 湯品唔好食,但呢度既每一碟都好有驚喜好好食😋😋 特別係Tempura,炸得好乾身完全冇油, 刺身都好正 店員每一道菜都好有心機講每一樣食材黎自邊度,有咩特色,應該點食,呢點雖然好多餐廳都有做,但要有冇用心講係真係feel到,唔係背書咁。 見我地冇嗌酒,仲請我地飲左兩個sparking wine, 話亨下杯開心啲🥺 男朋友預先送左生日蛋糕過去,店員一齊出黎唱生日歌,加上餐廳本身預備既生日字,total 唱左兩次🤣仲好有耐性幫手拎番紥花,擺好蛋糕,幫手影相,好專業,本身坐窗口位,中途佢話bar枱話影相靚啲,問我地坐唔坐過去,服務真係好貼心😍😍 環境服務同野食都好正 下次一定會再黎架

$2000 (Dinner)
Celebration
Birthday