早幾日同朋友去旺角搵美食,俾我地發現左有間“泰邊爐“--泰式火鍋任食,平時就食開日式/韓食放題,心血來潮好想攪攪新意思,估唔到好有驚喜,CP值極高,環境舒服,又無限時,食物水準高,絕對會下次同朋友再去食!!!!搭電梯上到餐廳,佔左成層,好大呢,我好鍾意餐廳既環境,枱与枱之間有足夠空間,坐得好舒服。同埋餐廳周圍有d好靚既燈管,增添情調呢~😍呢度既待應好Nice咁同我地介紹呢張新Menu, (哈哈,雖然我唔知佢既舊menu係咩)😂,不過我唸會訂期轉下menu都幾好丫,多d新意,唔怕食悶~我地決定辛苦工作後要獎勵自己,食好D!!!決定叫最豐富既$268海鮮雞煲套餐!!!!睇真d個Menu, 真係超級豐盛!我地叫左個椰子湯雞煲試下。😍😍 濃沃嘅椰子湯配搵洋蔥同雞,十分足料!!!更重要係d雞肉鮮嫩,相當滑身,一d都唔老,OMG!!真係好好食!!!我係意想不到係呢度食到咁高質既雞煲LOL! 仲有雞既份量好多,如果一開始就食晒d雞,我估我地食唔落後面d。重點推薦海鮮丫,大大隻蠔、扇貝、鮑魚、蝦、蜆!!真係好足料同埋新鮮!!!優質既安格斯牛肉---肉味濃~🐂仲有豚肉片、羊肉片、手打丸、蔬菜拼盤仲有我最

優質既安格斯牛肉---肉味濃~🐂

仲有豚肉片、羊肉片、手打丸、蔬菜拼盤

仲有我最喜愛既泰式鳳爪同埋生菜包!

自助甜品及沙律吧🥗---好多款式:椰汁糕,同呢個好靚既透明花花--好似大菜糕包住d椰汁糕,好好食!!!仲有紫米露,米餅,jelly,泡芙 !!!

😀飲品仲有好多選擇丫,我最鍾意荔枝烏龍茶,泰國啤酒,桃味汽水~

實在太正!!!下次一定再同朋友番黎再食丫💕