2018-09-19 92 views
book左閒日下午1:30鳥籠位。閒日下午人較少,坐得舒服,配上優美的鋼琴曲令人覺得十分放鬆。餐廳食物價錢合適,但味道十分一般。唔好期望好食,因為黎呢d主要原因都係環境好。佈置精緻,不過只有兩個鳥籠位,如果想坐鳥籠位一定要book,下午人少所以冇限時,但人多就有限時。餐廳中間位有一個千秋位置可以打卡,佈置精緻,而且旁邊桌子有花球可以做影相道具。又有白玫瑰花牆,構圖一流。最後的甜品馬卡龍可以寫名,亦可要求在甜品碟上寫祝福語。lunch menu拿破崙義大利麵,堅難食;肉眼還可以,d薯角好好食;湯是跟餐送的。兩個人stay左差不多四個小時,叫左三樣野,埋單482蚊。

兩個人stay左差不多四個小時,叫左三樣野,埋單482蚊。