2024-05-01 68 views
幸圓由於今晚喺太古城有嘢做,所以search咗附近有咩餐廳食,就搵咗呢間餐廳 - 幸圓餐廳門口俾人一種好舒適嘅感覺,有啲似cafe😆餐牌選擇唔算多,但係每一款都好似好好食。我哋最終叫咗俄羅斯黑安格斯肉眼扒set同埋螢光魷魚拌海苔干貝汁意粉set!set餐包咗沙律,沙律上配上兩舊雞胸肉,平平無奇嘅樣子,結果出乎意料之外,雞胸肉都整得好好食😍😍可能係慢煮嘅關係🤤🤤🤤肉眼睇我哋叫咗五成,肉味好重,一切就可以切開,好好食,所有配菜都係燒過,成set都好野味香口👍🏻👍🏻而螢光魷魚伴海苔干貝汁意粉,第一次食完肝魷魚,而且第一次食海苔汁嘅意粉!感覺好特別,清清地得黎又會令你keep住想放入口食🤤🤤🤤另外,仲叫咗杯芒果特飲,睇落好細杯,但係飲極都飲唔完😆😆最後甜品,我哋揀咗一個刨冰同埋一個Oreo朱古力牛角包!朱古力牛角包好特別!鹹點加甜點,絕配😍而且有埋雪糕伴上,成件事好完美。士多啤梨刨冰,超級無敵大,食咗1/3已經好飽,不過食食吓,原來中間仲有jam,好驚喜,然後阻吸引你繼續食😂😂😂😂😂
幸圓

餐廳門口俾人一種好舒適嘅感覺,有啲似cafe😆
餐牌選擇唔算多,但係每一款都好似好好食。

另外,仲叫咗杯芒果特飲,睇落好細杯,但係飲極都飲唔完😆😆

而且有埋雪糕伴上,成件事好完美。