2024-06-13 217 views
今晚同朋友係尖沙咀飲野吹水輕食, 走時8點幾仲早, 所以我地就行去佐敦搵下有咩糖水食, 行經松記糖水舖就試下啦, 第一次試呢間的, 朋友叫左西瓜芋圓仙草- $43, 好普通, 食到底好甜.我就叫左D24榴槤芋圓紫米露- $53, 一黎到個賣相已經唔吸引, 食落芋圓勁硬, 要好用力咬先可以吞到, 第一次食到咁唔腍既芋圓, 食左幾粒, 最後放款, 紫米露好稀, 榴槤雪到好硬, 一開頭筆唔到黎食, 要朋友幫手整開佢.......真係呢......咁既價錢呢個質素, 仲要限時食糖水, 好失望.我專登叫佢俾返張單我用黎寫呢篇食評, 證明我真係有幫襯~ 不過咁講啦, 都希望店家之後可以有所改善啦~我自己就唔會再黎啦~
我專登叫佢俾返張單我用黎寫呢篇食評, 證明我真係有幫襯~
不過咁講啦, 都希望店家之後可以有所改善啦~
我自己就唔會再黎啦~
2024-06-12
$48 (Last Night Supper)