2022-05-18 452 views
前排去咗中環一間樓上cafe,一開門已經見到好多Fluffy House公仔,入到去先知道有任飲任食餐😂價錢$178一個人,價錢唔貴,見又有主食同甜品,所以就試下,食食吓發現好似無限時咁,上網睇好似係可以食6個鐘🤣一開頭叫咗薯條、蝦多士同巨峰提子沙冰🫠呢3樣野都唔好食,薯條同蝦多士都凍凍地,而且無乜薯仔,得油味,沙冰如圖果汁分層🥲個刻以為自己中大伏!之後開始上意粉,覺得兩個都正正常常,不過不失,開始無咁sad🤣牛油果沙冰幾好味,好細心有半杯選擇,唔洗怕滯😚玫瑰雞翼係送嘅,超級好食😍玫瑰蜜餞汁超級香,雞翼外皮香脆,嫩滑多汁🤤中伏嘅感覺完全無曬,仲覺得要再嚟食雞翼🤣甜品非常高質,極度推薦麻薯窩夫配雪糕,好香蛋味,麻薯煙煙韌韌,好好味😋野飲都係可以任叫,方便曬同朋友吹水傾計👍🏻