同朋友去咗九龍灣嘅Terrace in seaside食韓國嘢🇰🇷好多地方都有分店非常方便🥳原個蕃茄沙律配胡麻醬大大個原個蕃茄🍅酸酸甜甜夠開胃😛加上爽脆沙律菜🥗仲有粒粒橙肉同士多啤梨🍊🍓再配上胡麻醬,充滿濃郁幼滑嘅奶油芝麻香🤩配搭沙律一齊食一流👍🏻神話豬腳紫蘇拌飯豬腳滷得入味,豬皮Q彈有口感😛豬腳肉質軟硬適中🐷係骨膠原嘅味道😛加上獨門秘製醬汁,甜甜咸咸😋拌飯配上特調韓國特式辣醬,拌入白飯之中,微辣惹味🌶️醬燒牛肉飯卷醬燒牛肉嫩滑,醬汁入味🐮配上醃蘿蔔、新鮮紅蘿蔔、青瓜、蛋等配料,再搭配獨家醬料,每一口都相當足料👍🏻Lotus 焦糖芝士甜蜜滿屋窩夫窩夫有好多口味,今次我試咗Lotus口味🥳窩夫上面鋪滿金黃色嘅挪威焦糖芝士🍯🧀入口即溶,香氣十足😚窩夫外脆內鬆軟,每一口都係甜蜜嘅滋味🥰濟州柑橘乳酪招牌濟州柑橘乳酪🍊呢一杯我超鍾意飲,每次必點😚綿密嘅乳酪加上清新嘅柑橘,乳酪味道濃郁,散發出柑橘清香,每飲一啖都可以品嚐到豐富嘅果肉顆粒感🍊

原個蕃茄沙律配胡麻醬

神話豬腳紫蘇拌飯