2010-03-24 15 views
有個慣性,就係二個人叫三個餐、四個人叫五個餐,如此類推,可以試多D丫嘛!同細佬兩打友,叫三個 set,正路丫!炸雞扒係雪雞,正常,冇咩雪味,雞味亦然,但就太厚粉勒,加少少味就可以更好,好過剩係食個汁撈生菜絲丫嘛!甜麵醬吉豬就真真係唔差,起碼唔係街邊套餐味丫!要試就試呢個啦!藍鰭吞拿飯?我會聽你鬥噏至奇!照試,食落粉粉地咁,去貨慢啦實係,咪試呀!「佢放凍烏冬個木板盒有冇洗㗎?」一日過百客,阿姐洗兩洗就算㗎啦,咁都仲問?「佢哋D衫咁『巢』嘅點解」落場亂擺件衫入櫃,趕住煲煙攔街嘛!「幾平喎,飲埋茶啡三舊水唔駛!」呢句就真勒,飽到上心口都係二百八!

同細佬兩打友,叫三個 set,正路丫!

好過剩係食個汁撈生菜絲丫嘛!

2010-03-23
$140 (Dinner)