2021-09-17
#上海菜開始入秋🍁又到大閘蟹🦀嘅季節!同朋友一樣唔太喜歡拆蟹,所以揀左食蟹粉宴😍11道菜矜貴蟹粉宴 🥗涼菜五小碟🍲酸辣湯🦀多唻咪(名人張曼玉題名)🦀生拆蟹肉蟹粉蝦仁🦀烏金蟹粉拌麵🦀蟹粉小籠包🦀生拆蟹肉蟹粉菜心🥣薑茶湯丸🥗涼菜五小碟有9款涼菜選擇,餐廳用一個5格嘅碟盛載,我地叫左蒜香四季豆、腐皮素鵝、鎮江水晶肉、雞絲粉皮同埋糖醋排骨。🍲酸辣湯酸酸辣辣好開胃,比一般嘅辣少少感覺好暖胃。🦀多唻咪(名人張曼玉題名)即係一両蟹黃、二両蟹粉同三両蝦仁,蝦仁嫩滑清甜,蟹粉又濃郁勁多,口感分明,增添層次。🦀烏金蟹粉拌麵烏卒卒嘅麵係手工製墨魚汁麵,蟹粉係人手用江蘇大閘蟹拆出黎,拌勻後,麵條掛上蟹粉😍。🦀蟹粉小籠包小籠包多汁飽滿✨現推出限時優惠,togetda訂購11道菜矜貴蟹粉宴,即可享買一送一優惠, 人均只需$178起🔥。 👉🏻網上限定,立即預訂:https://bit.ly/2Y5ykBu
11道菜矜貴蟹粉宴
🥗涼菜五小碟
🍲酸辣湯
🦀多唻咪(名人張曼玉題名)
🦀生拆蟹肉蟹粉蝦仁
🦀烏金蟹粉拌麵
🦀蟹粉小籠包
🦀生拆蟹肉蟹粉菜心
🥣薑茶湯丸
🥗涼菜五小碟
🍲酸辣湯
酸酸辣辣好開胃,比一般嘅辣少少感覺好暖胃。
🦀多唻咪(名人張曼玉題名)
🦀烏金蟹粉拌麵
🦀蟹粉小籠包