2022-05-19
幾年前曾經去過尖沙咀店,印象已不錯,今年在OpenRice 睇到介紹,已被店內佈置吸引,就決定去灣仔店視察一下。 環境佈置果然非常別致,每個角落~場地佈置、枱椅、牆身壁畫、天花燈連橫樑都用心打造,張壁畫是全場焦點,性感又有型,真係打卡打到手軟😂食物賣相無好花巧,但味道好好,最欣賞片皮鴨片得皮肉均等,食落無咁油膩,薄餅好薄食多兩件都唔滯口。柚子魚炸到脆卜卜,但魚肉仍嫩滑,柚子汁甜甜酸酸好開胃。其他餸菜份量好足夠,4人餐5位女士食唔晒,如果唔係已經飽咗,我一定會再加拔絲士多啤梨 😁所有店員都好好禮貌好好招呼,今晚食客唔多,店員上菜時會傾兩句,又會讚間鋪好靚架 (當然又讚吓我哋幾位女士靚啦!😂) 仲叫我哋影多啲相,多啲再黎,真係好乖嘅員工👍🏼👍🏼整體來說都十分滿意,一定會再黎😉
整體來說都十分滿意,一定會再黎😉