2024-05-20
2012 views
環境7/10地面普通餐廳,fine dine要落低一層防空洞,隱秘感十足,而且符合餐廳名,地底都有刻意打扮,其實幾好feel,但地面有少少快餐西餐廳feel,經過佢個陣會有少少疑惑間野好似少少cheap,有點失去fine dining的面子,餐具器皿普通。服務7-7.5/10紋身哥哥幾落力介紹每道菜式以及餐廳含意,其實幾好,但好似得佢一個serve人,但不影響服務質素。預約後會寄封戰信比你,幾有心思!食物7/10餐廳主打牛肉,可惜全晚食完都冇乜邊道菜好有回憶點,原本最期待既牛排都只係正常發揮,唔會有驚訝感。牛骨髓有點菇寒。價錢8/10Fine dining黎講佢價錢係幾平,如果唔考慮佢連鎖店+地面快餐西餐廳感覺,其實幾適合同低預算慶祝。整體7/10為左食牛可以唔黎,但為左有d儀式感就可以黎!
服務7-7.5/10
食物7/10
價錢8/10
整體7/10
為左食牛可以唔黎,但為左有d儀式感就可以黎!