2023-11-14 12 views
今日男朋友生日🎂,帶佢去火舞町食鐵板燒食好嘢慶祝。生日喎!當然係食最豐富嘅鐵板餐啦!套餐入邊一共有14款食物🥘,超級無敵豐富。🥗博多明太子沙律明太子係我最鍾意食嘅,所以任何有明太子嘅菜式我都非常非常樂意食。呢個沙律入邊有非常多嘅明太子,明太子鹹鹹香香再配上酸酸甜甜嘅蛋黃醬和清新爽脆的沙律菜🥬,滋味無窮,口感豐富!🦪海膽三文魚子配時令生蠔呢一份海鮮真係超級豪華,原石3號上面放咗一件海膽肉和一堆三文魚魚子。生蠔充滿海鮮味,入口滑喉,蠔味濃郁。再加上鮮甜幼滑海膽,爽脆新鮮三文魚魚子,三樣嘢一齊擺落口,根本就係鮮.鮮.鮮混合體!日本A4十勝和牛厚燒呢個厚燒A5和牛冇得頂,肉亂多汁,入口溶化,牛味濃郁,厚燒嘅所以食落去仲要啖啖肉,口腔裏充滿油脂和肉汁,味蕾都被牛肉塞滿!好味得誘人😍每日精選甜品.抹茶蕨餅抹茶蕨餅充滿抹茶粉,甘香濃郁帶有少少苦味令整個口腔回甘,風味絕佳。蕨餅軟軟淋淋又爽口,佢上網查一齊食整體唔會太甜又有回甘味,為整個晚餐畫上完美句號。
🥗博多明太子沙律
🦪海膽三文魚子配時令生蠔