2017-07-09
其實呢間名朝火鍋,我真係食過好多次,食左好多次,平時放假會即興中上去打邊爐,朋友生日,自己生日我都揀呢到,不過今次我呢晚生日邊爐就認真麻麻地⋯⋯早前已經打電話book左09-07-2017,6:00,7大1小,而且講左話想要圓枱,可惜今晚都係比長枱我,我問啲員工一問三唔知,我都算數!宜家名朝火鍋轉左自助形式咁,要乜都自己出去攞,當然咁都無話唔好既,就係客人食幾多自己攞幾多,但既然食物都由客人自取,咁樓面工作量相對減少左啦!點解都仍然無人執枱,收走唔要既碟?幾次都要我地叫人,我眼見幾個男員工,吹水吹到停唔到咀。好喇!另外最失望3大點就係店內無左自制綿花糖機,又無左軟雪糕機,同埋最最最失望係我幫襯咁多次,真係除左第一次幫襯食過一次朱古力心太軟之外,打後從來都再無食到過,今晚餐後我點左4個抹茶心太軟,順口問左一句點解成日都無朱古力心太軟?個店員語氣真係悔氣到爆,賣晒咪無囉!大嬸!我都係問句啫!洗唔洗咁惡死呀?我鬼知你地每日究竟賣幾多份朱古力心太軟呀?咁唔該下次調轉啦!賣晒抹茶味先再出朱古力味啦!最後一絕就係我早已聲明有人生日,想要個蛋糕,好喇!個蛋糕賣相不過不失啦!最抵讚係板上既生日字句,呢
最後一絕就係我早已聲明有人生日,想要個蛋糕,好喇!個蛋糕賣相不過不失啦!最抵讚係板上既生日字句,呢手字好靚👍,但係可唔可以話我知,點解個蛋糕竟然有好濃厚既蒜蓉味?請問會唔會係塊板平時用黎切蒜蓉呢?我覺得可能性好高,因為鉆板上好多刀痕⋯⋯
真真估唔到,我食過咁多次既名朝火鍋,平時我都讚不絕口,反而響我生日呢餐,比我感覺十分之掃興