2022-04-13
回帶到上年仲有得食晚市既12月🤣亦係小編第一次食dinner omakase😍-🥢 Dinner Omakase 梅 $1280$1280 Set包左前菜/15件壽司/手卷/湯/甜品😍-🥢前菜擺盤非常精緻未食都已經俾佢吸引住要打個卡先😂有腐竹豆漿/磯煮花螺/海藻/蕃茄仔😍小編覺得梅酒蕃茄最有驚喜雖然用梅酒浸過但唔會蓋過蕃茄鮮甜😌-🥢壽司帆立貝/剝皮魚/北寄貝/白蝦/石垣鯛/鰤魚/深海池魚/赤身/中拖羅/大拖羅/鮫鰈/蟹肉/海膽/赤鯥/BB銀鱈魚🍣粋主打新派壽司所以做法比起一般Omakase會再特別d😉小編認為白蝦/鮫鰈/蟹肉既整法特別食落最有驚喜😋今次亦第一次食剝皮魚同BB銀鱈魚肉質彈牙魚味濃厚😍-🥢手卷手卷就係葱拖羅蓉手😍入面仲加左天婦羅碎咬落去既時候除左食到拖羅落既鮮甜脆脆仲提升口感😋-🥣大蜆昆布湯食完咁多件壽司要飲碗湯清下個口😉入面隻蜆係超級大隻有手掌咁大😍勁鮮甜一咬就噴哂汁好有海水味所以個湯係勁好飲😋-🍈夕張蜜瓜最後食蜜瓜做總結甜得黎又Fresh😌滿足既一個晚上🥹-💡食Omakase真係要預早至少一個月Book位
🥢 Dinner Omakase 梅 $1280
$1280 Set包左前菜/15件壽司/手卷/湯/甜品😍
🥢前菜
🥢壽司
帆立貝/剝皮魚/北寄貝/白蝦/石垣鯛/鰤魚/深海池魚/赤身/中拖羅/大拖羅/鮫鰈/蟹肉/海膽/赤鯥/BB銀鱈魚🍣粋主打新派壽司所以做法比起一般Omakase會再特別d😉 小編認為白蝦/鮫鰈/蟹肉既整法特別食落最有驚喜😋今次亦第一次食剝皮魚同BB銀鱈魚肉質彈牙魚味濃厚😍
🥢手卷
🥣大蜆昆布湯