2018-10-14
生日食個放題放縱下!呢間放題最吸引之處係有得任食生蠔, 對我呢個生蠔控黎講簡直係一流!未講野食之前有幾樣野一定要讚下先!首先係呢度嘅坐位係超級舒適, 我地得兩個人但都有大大張枱同位另外不得不讚嘅係呢度嘅服務, 服務照貼心! 店員會幫我地放好啲野食, 好有禮貌, 見我地想影相仲會主動幫我地影!仲有呢度點菜係用Wechat scan qr code,唔會漏單之餘上菜好快, 仲可以環保啲唔洗用咁多紙 至於野食方面, 今日係衝住生蠔而來, 呢度有個蠔吧, 只要將個生蠔牌放去蠔吧, 就會有人即時開蠔拎去個位架喇 任食黎講生蠔都算唔錯, 夠大隻同夠肥! 另外, 刺身選擇非常多, 有啲平時放題食唔到嘅刺身都有! 令我有驚喜嘅係呢度嘅壽司! 好多壽司都好特別同出面食唔到, 個人覺得最好味嘅壽司係黃金花之戀人同埋火灸黑松露凡立貝壽司, 呢兩款我地都要再點 另外串燒都令我覺得驚喜, 個人覺得燒牛舌係最好味, 其次燒菠蘿都唔錯 最後, 雪糕雪條都唔錯! 自己推介紫米雪條! 唔太甜好味道
未講野食之前有幾樣野一定要讚下先!
另外, 刺身選擇非常多, 有啲平時放題食唔到嘅刺身都有!
最後, 雪糕雪條都唔錯! 自己推介紫米雪條! 唔太甜好味道