2009-02-23
老公同我去OUTBACK慶祝生日, book 左7:45pm,我們當天亦準時到達, 等了5分鐘, 被安排到卡位, 很闊落 男侍應(forget his name)充滿笑容招呼我們, 知道我們仍在商量, 先細心地送上餐飽及水!我們order了:1. 香脆薯條混芝士 (openrice很多人推介) - $582. 11安士西冷扒餐(配什菜及焗甜番薯, 另附送凱撒沙律) - $1483. Stella beer - $323. Choco Choco Cookie- 免費(生日送)個黑糖包吾錯,微甜, 老公同我都好鍾意, 如果可以refill就好啦芝士煙肉薯條好好味,超正,必食!西冷扒 (medium) – 我覺得一般, 但老公話牛味十足, 好味.凱撒沙律 & 什菜 - ok其實西冷扒餐最美味的是烤甜薯,綿軟暖暖的薯茸有著天然的甜,配上蜜味十足的牛油,好吃Stella bear – 好大杯, 唔苦, 幾好當我們食至差不多九九十十, 男侍應送來點上臘燭的Choco Choco Cookie作為生日蛋糕, 還跟2位男同事一起唱生日歌, so nice.我覺得這店的店員的服務態度好好, 很主動,
我們order了:
3. Stella beer - $32
芝士煙肉薯條好好味,超正,必食!
凱撒沙律 & 什菜 - ok
Stella bear – 好大杯, 唔苦, 幾好
我覺得這店的店員的服務態度好好, 很主動, 很健談, 有禮, 有笑容, 氣氛很好!
今餐一人都只係一百多d, 會再黎食~~