2022-07-10 62 views
👍🏻 肉蟹放題任拎任食套餐💕餐廳主打海鮮蒸氣鍋 今次我地揀左⬅️肉蟹放題 因為貪佢比較少有 啱晒我地呢啲肉蟹狂魔 價錢又抵性價比極高 係鍾意食蟹人士既福音🎶除左肉蟹任食 套餐仲有其他海鮮 包括生蠔🦪1隻 扇貝1隻 海蝦🦐2隻 鮑魚1隻同蜆😉 有啲係任食架!套餐另外仲包左老火湯/紅棗杞子蟲草花蒸雞/小籠包/巨大仿蟹棒/温泉蛋 仲有大量蔬菜可以係自助區任選 一定係會食到捧住嗰肚走👻注意事項⚠️- 餐廳大受歡迎 想食既朋友可以提早訂座 或者記得早啲去攞位喇🥰🥰- 餐廳有個海鮮自助區比客人選擇 根據選擇左既套餐揀完就可以交俾餐廳處理 餐廳處理海鮮非常乾淨👍🏻值得一讚- 有大量調味料係自助區比客人調配最適合自己既醬汁- 套餐不包括飲品 餐廳有提供多款啤酒及特色飲品🍹- 星期六/日/公眾假期有live band
👍🏻 肉蟹放題任拎任食套餐💕

注意事項⚠️