間唔中上網睇片,都會見到啲人分享點樣含住塊皮,再一野塞舊片皮鴨落口🪿搞到我個心都囉囉攣,成日都好想試今日終於經開大角咀,見到呢間老掌櫃,決定入去整返餐片皮鴨,過下口癮。🐒北京填鴨(半隻)💰$168👉🏻跟12塊餑餑皮兩個人食,半隻份量好足夠,餑餑皮厚薄適中,搭一塊鴨肉,一條仔青瓜再搭蔥絲,最後再添啲甜醬喺中間,將塊皮包幾下,一件正宗嘅片皮鴨就準備妥當,即刻可以放入口🤤皮薄一定要配餡靚,咬落去鴨肉嘅香襯住甜醬,味道好豐富,再加上青瓜絲嘅爽脆,令每一啖都好有口感。隨左包住餑餑皮食,鴨肉用嚟送飯都係一流,佢啲肉鮮嫩多汁,我個人係比幾高評價呢個菜🫶🏼。🐒酸菜魚💰$118單嗌北京填鴨就唔夠嘅,天氣凍凍地,點都要整個熱食先似樣,我就揀咗酸菜魚。肉質爽口,味道唔算好辣,呢啲天氣食真係一流👍🏼。🐒豆漿💰$10

🐒北京填鴨(半隻)💰$168
👉🏻跟12塊餑餑皮

🐒酸菜魚💰$118

肉質爽口,味道唔算好辣,呢啲天氣食真係一流👍🏼

🐒豆漿💰$10
2060 views