意大利晚餐用平民口味食高級意大利餐廳。 (高級係指價錢, 地段, 環境😁。)茄子沙律: 熱既, 有芝士, 茄醬, 不錯巴馬火腿pizza: 好足料! 充滿住火箭菜同巴馬火腿。 火腿24 個月, 絲薄, 香濃火腿味, 唔會好咸。 火煎菜唔苦, pizza 皮薄香脆。成個組合好好。羊架: medium, 唔酥, 肉嫰, 加個yellow mustard 點👍🏻牛膝意大利飯: 牛多過飯, 有好大舊骨頭附上。 真心唔識欣賞, 肉質雖然好林, 但零牛味, 衰啲講句, 同啲湯渣肉差無幾。 鮮柼手/ 壓果汁: apple& carrot juice 好正! 好清香鮮甜, 無渣, 無溝水加冰, 真材實料。 成為$65。水: 外國進口礦泉水, 飲一枝計一枝錢。服務:對得住價錢。唔知係咪我比較敏感, 有個仕應好似有小小睇唔起我地呢枱。 雖則, 人人著哂老西套裝, 我地只係著輕便時裝,但我地都有比足錢, 好守規矩架~
意大利晚餐

茄子沙律: 熱既, 有芝士, 茄醬, 不錯

水: 外國進口礦泉水, 飲一枝計一枝錢。

服務:
對得住價錢。