紅蝦湯拉麵($108)首先要讚一讚嘅係個湯底超級濃郁,勁有蝦嘅鮮香味,飲得出唔係味精調出嚟的。仲有四隻大大嘅紅蝦,佢係幫你剝埋殼㗎😋拉麵非常掛湯,而且面質都比較彈牙!! ⋆ᶿ̵᷄ ˒̼ ᶿ̵᷅⋆美國和牛肩胛肉眼醬油牛骨清湯拉麵($98)個牛肉油脂感非常足夠👍🏻湯底屬於比較清嘅,但係都有好重嘅牛肉香味ॱଳ͘ 讚讚。黑松露乳龍蝦($48)刺身蝦肉配埋黑松露醬,入口即溶🥺🤍呢個好好食,推薦!!花雕酒漬新鮮鮑魚($32)呢款花雕酒味唔係好出,好適合我呢啲初嘗花雕酒又接受唔到太濃味嘅朋友們😹同埋個口感都好彈牙,又唔會咬唔爛,呢款都推薦!!整體而言,呢間拉麵舖頭坐位好闊落,而且職員好好服務態度,成日都會行過嚟收嘢同埋幫手斟水👍🏻食物方面,如果二人同行,可以嗌唔同嘅湯底,交換嚟食🤤我諗應該係新舖嘅關係,我哋平日夜晚去食都唔太多人,唔使排隊,如果行過可以入去試吓😛
紅蝦湯拉麵($108)

美國和牛肩胛肉眼醬油牛骨清湯拉麵($98)

黑松露乳龍蝦($48)
刺身蝦肉配埋黑松露醬,入口即溶🥺🤍呢個好好食,推薦!!

花雕酒漬新鮮鮑魚($32)