2019-06-07 247 views
約咗個friend去尖沙咀買嘢,順便一齊晚飯。佢話近近地帶我去一間出品幾正嘅餐廳。燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜 - 靚靚靚!色香味俱全,吞拿魚好香燒烤味,黃瓜充滿香草味。葡式香辣燒雞配黑松露薯條 - 其實唔係好辣,係有bbq、辣嘅香同其他香草嘅味道;薯條灑左黑松露鹽,有隱約嘅松露味。三文魚他他配香草乳酪汁 - 淡淡香草味,杰杰地,加埋三文魚他條,搽上烘過嘅法包,味覺唔錯。朱古力千層蛋糕 - 一層蛋糕一層朱古力,餅底有少少杏仁味,味覺有d似某牌子榛子朱古力。我地邊食邊傾,欣賞廚師們每個步驟嘅用心,對自己工作地方嘅尊重,我諗就係咁先可以做到色香味俱全啩。我見Mocktails同Cocktails都好靚,下次飲嘢又可以多個地方選擇了。

燒吞拿魚扒配香草意大利黃瓜

葡式香辣燒雞配黑松露薯條