2022-08-27 527 views
行開西灣河有d野買~上網搵到依間睇落幾好~座位唔算好多~20個位度~簡易裝修~老闆都有儲下玩具~不過小編無特別影~留返睇緊既你去欣賞下😎—————————————————🍜沁沁麵新加坡叻沙湯麵配粟米什錦海鮮+上海手工拉麵醉雞卷 湯底主打無味精~小編無叫野飲下亦唔見口渴👍叻沙味道好正~唔會話好濃或好淡~海鮮方面有蝦·元貝仔·青口·多春魚~幾特別😃特別想講講手工拉麵~好煙靭口感勁有咬口~小編覺得好好食🤤醉雞卷酒味唔重~問過老闆因為想配合小朋友都可以食到~貼心位😊每舊都厚切啖啖肉💯好味指數(7級最佳)▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ —————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:小編一定會再黎食過👍食得出廚師用心研究~希望唔同客人都可以食到😇讚‼️

🍜沁沁麵

新加坡叻沙湯麵配粟米什錦海鮮+上海手工拉麵
醉雞卷

好味指數(7級最佳)
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆

☻非專業食評·純個人口味☻