2023-11-12
❣️店內環境舒適,裝修和餐具的選擇都很用心,店員親切有禮。❣️如果想坐窗口位置嘅二人座位同四人座位建議預先訂位。❣️如果選擇Walk in,建議一點前到。❣️每人最低消費$100❣️眼看現場大部份人主要餐點都會叫烤雞肉生吐司(需要20分鐘製作時間)和豆乳櫻花蝦擔擔烏冬,我們也不例外😝❣️豆乳櫻花蝦擔擔烏冬:個人同朋友都覺得好食,入面有柴魚碎、肉碎、豆腐、烏冬、海量櫻花蝦。味道好溫和,可以食到各種食材嘅味道。如果將重點放咗喺擔擔同重口味嘅人,可能會覺得佢唔夠濃郁。❣️烤雞肉生吐司:有驚喜,生吐司用牛油煎過,外面好香口,雞肉依然嫩滑有汁,雞皮好脆🤩配上適量嘅沙律菜,正👍🏻❣️兩款飲品都好飲,不過牛油果沙冰好足料,會令人容易覺得滯,假如你胃口係細嘅,就唔建議叫了。❣️廁所好靚,建議可以入去參觀下,順便去個洗手間🤣
❣️如果想坐窗口位置嘅二人座位同四人座位建議預先訂位。
❣️如果選擇Walk in,建議一點前到。
❣️每人最低消費$100
❣️廁所好靚,建議可以入去參觀下,順便去個洗手間
🤣