2011-09-28 9 views
多謝團購,又可食平野.跟廣告片 order,有驚喜. 2星期前BOOK 位, 7個人坐全場最大的檯. 地方算OK,見食評好壊參半.例牌點以下食物.1 酸辣湯 - 材料香料一般,食完無大汗呻脷2 黃/ 紅咖哩雞/ 豬 + 薄餅 --- 絕配的一對食物3 爆炸蟹 - 巧多糊椒粒+大蒜+香料,皮膚敏感的我都忍不住食配菜及少少蟹4 海鮮飯 - 汁濃好味5 C UM - 酸甜度OK + 大大隻有口感5 飲品 - 多水無味,敗筆之作.6 西米露 - 免費但絕無偷工減料,香香椰汁+西米.7 蝦餅/ 鳳找 -- 差8 炒河 - 濕濕地易入口8:15PM出面已人山人海,員工都無吹. 找數時原來要收現金加一,因誤會用COUPON 抵銷,與老板理論,隨便點等值椰汁黑燸米+綠色的榚,回到馬鞍山的家.打開盒子仲暖及好好味. 等侯期間,老板一面做知客,一面同我 SAY SORRY,又食又伶,真不好意思.
打包外賣 - 又食又拎,返到屋佐仲暖
冰飲- 水多無味
海鮮焗飯 - 汁濃鮮甜
波羅炒飯 -極 多肉鬆
爆炸蟹- 水準之作
黃咖喱 - 好一般,唔夠味
C UM_又肥又大,酸甜OK
冬陰公+菜苗+薄餅
多謝團購,又可食平野.

例牌點以下食物.
1 酸辣湯 - 材料香料一般,食完無大汗呻脷

2 黃/ 紅咖哩雞/ 豬 + 薄餅 --- 絕配的一對食物

4 海鮮飯 - 汁濃好味

5 C UM - 酸甜度OK + 大大隻有口感
5 飲品 - 多水無味,敗筆之作.

6 西米露 - 免費但絕無偷工減料,香香椰汁+西米.
7 蝦餅/ 鳳找 -- 差

8 炒河 - 濕濕地易入口