2016-06-25 1154 views
大大話話幫襯左呢間嘢成年,由冇鋪頭到有實體店,我諗我真係呢間嘅嘅fans😂😂呢度係近幾次買嘅食評,之前太忙冇時間打😂😂見今日有時間,就打返呢平年嘅食評,幫佢地賣下廣告啦😂😂p.s呢間小店有速遞架,可送上門同地鐵站交收,好方便呢個係榴連燕窩呢個係蜜瓜燕窩首先講下個榴連燕窩/蜜瓜燕窩先,呢個都算係佢較新嘅產品,一開個樽,好大陣嘅果榴連/蜜瓜味湧上黎,真係好是聞,食落口每一啖都有果香,再配埋燕窩,口感真係好滑,不過有一點美中不足,如果架少少果肉,就完美喇呢個係我大力推薦嘅冰糖雪耳燉燕窩,唔會太甜,雪耳又爽,有咬口,啱哂我呢啲成日想咬嘢嘅人冇記錯呢嗰應該係螺頭烏雞燉花膠,呢個湯不得了,本身買返黎打算成樽就咁食,但一打開蓋就見到啲膠質多到令個湯琼哂,要落煲加熱先可以飲,講返先,個湯多渣到暈,好岩鐘意食湯渣嘅我,本身以為因為加左熱啲膠質應該溶哂,點知飲湯嘅時候都仲會痴住個口,啲膠質好多,完全係係女士養顏嘅法寶,成樽食完完全飽哂,可以當正餐食都得😂😂
榴連燕窩
呢個係榴連燕窩
呢個係蜜瓜燕窩

螺頭烏雞燉花膠

2016-06-08
Delivery
$350 (Other)
榴連燕窩
  • 螺頭烏雞花膠燉湯,冰糖雪耳燕窩