難得一日假期,約左班friend黎大角咀食晚飯,最後簡左呢間主打西餐既餐廳醫肚一坐底,職員就細心同我地介紹下餐牌。首先向我地推呢到出名既得獎作品我地提早order左先,即叫即做!黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心批-果然是得獎作品!剛上枱已嗅到濃濃的黑松露撲鼻,入口超香濃,配芝士口感,非常夾不少得還有小食同沙律!炸軟殻蟹-蟹籽沙律醬是精髓!入口香脆,加上沙律醬海鮮鮮果沙律配千島汁-水果切粒大細適中!配上滿滿海鮮,有口感又豐富主菜時間~忌廉餐湯+蒜容包燒豬肋骨配bbq汁加薯菜-豬肋骨肉質嫩,一切即開,不得不提,薯菜做得好出色!又滑又香!蜜糖烤豬手配蜜糖燒汁-煮很入味,同埋超軟入口就溶既皮!食吾停口總括黎講,食物細心出色,職員有禮,推介!
一坐底,職員就細心同我地介紹下餐牌。
首先向我地推呢到出名既得獎作品
我地提早order左先,即叫即做!
不少得還有小食同沙律!
炸軟殻蟹-蟹籽沙律醬是精髓!入口香脆,加上沙律醬

主菜時間~

忌廉餐湯+蒜容包

總括黎講,食物細心出色,職員有禮,推介!