2012-08-25 19 views
難得知道我同老公都收早 , 當然帶埋仔仔食餐好啦 ! 之前在facebook見到有朋友仔<讚好> ! 就決定前往用膳 !位於六樓全層的餐廳 ! 地方寛敞而且整潔 ! 因有預訂的關係 ! 不用花時間等位 ! 我們一看menu就立即order了<芝麻雞扒> , 因仔仔肚子餓呢 ! 然後就叫了<鐵板燒花蟹>及<安格斯牛扒>及<羊架>當侍應送來食物時已香氣棋溢 , 未食就垂涎三尺 ! 那些牛扒juicy到不得了 ! 花蟹十分新鮮 ! 羊扒亦很惹味 !終於明白到 , 點解朋友仔在facebook咁推薦 ! 我和老公到現在也十分回味呢...正...最重要是價錢合理呢 !

最重要是價錢合理呢 !

2012-08-23
$350 (Dinner)
  • 鐵板燒花蟹