2011-04-25
本身 book 左情人節食飯, 點知入左醫院.老闆好好人, 將我的 booking hold 起, 仲話等我好番先食. 唔洗急. 呢一份細心真係加晒分. 三月十四日, 平日, 整個晚上只有2 台客. 環境一流, 仲能夠遠望維港煙花. 全晚實在太豐富, 好快就飽左1. 女人的心, 蕃茄入面既湯係凍, 而出面南瓜湯是熱. 個番茄仲係心形的. 2. 荔枝醋墨魚沙律墨魚酸酸地, 好有咬口. 3. 黑松露菌醬鵝肝毛士酥皮盒, 可能酥皮太厚, 食唔出味.4. 鴛鴦醬焗皇帝蝦, 呢個超好味. 尤其是香草味!! 真係連蝦膏都唔想放過. 5. 牛扒,呢個時候已經好飽. 6. 天使麵, 因為已經飽左, 只係食左少少, 只係記得好香…7. 情人節特備甜品-火焰雪山佢送上黎的時候, 就立即點火. (點解唔提我準備相機呢... 準備得黎, 火都熄埋....)8. 花茶, 食飽飽, 有杯花茶, 好 relax. 順便拎埋出去露台享受一下. 整個晚上都好愉快. 老闆服務態度又好. 份量可能多左D. 另外老闆係有 vegetarian food, 只要預訂時講聲就可以. d 菜式都唔錯架!!!
呢一份細心真係加晒分.
4. 鴛鴦醬焗皇帝蝦, 呢個超好味. 尤其是香草味!! 真係連蝦膏都唔想放過. 5. 牛扒,呢個時候已經好飽. 6. 天使麵, 因為已經飽左, 只係食左少少, 只係記得好香… 7. 情人節特備 甜品-火焰雪山
佢送上黎的時候, 就立即點火. (點解唔提我準備相機呢... 準備得黎, 火都熄埋....) 8. 花茶, 食飽飽, 有杯花茶, 好 relax. 順便拎埋出去露台享受一下.
整個晚上都好愉快.
老闆服務態度又好.
份量可能多左D.