2012-02-26 29 views
早前團購,買過幾張hk$16的coupon, 食一件細法包 + 汽水。以前去過越南, 我覺得山地人的法包較越南的做得更好吃, 面包焊到脆脆, 可以自選辣或不辣, 用料很足。一個小的法包, 可以當一個午餐。 團購之後, 還是有繼續去, 試過越南扎肉河粉及炸雞翼, 都很出色, 而且hk$30有汽水, 抵食!另外, 不得不提, 蒜茸包, 超好味, 外賣時食過一次, 個皮超脆!加十蚊可以有越南咖啡飲, 咖啡粉是越南中原咖啡七號, 滴漏出來的咖啡深黑色, 配以煉奶, 一絕啊!這裡只有一張蒜茸包照片, 因為每次都吃包來去匆匆。另外, 服務唔錯。

這裡只有一張蒜茸包照片, 因為每次都吃包來去匆匆。

另外, 服務唔錯。
脆爆的蒜包!
2012-02-24