2024-05-23 52 views
我自己真係超超鍾意食甲羅燒好食嘅甲羅燒感覺真係唔多, 這一間真係值得推薦,百吃不厭是日推介餐牌又有好多新菜式, 都好值得揀啲嚟食鮭魚冷麵, 一條條三文魚切開食落真係好似冷麵, 比叫三文魚刺身更有心思旁邊仲有一隻鵪鶉蛋,可以加落豉油嗰度再點三文魚食好特別, 真係好似冷麵特大和牛壽司勁大塊牛肉,燒一燒剛剛好,入口即溶紫菜魷魚鬚天婦羅魷魚鬚煙煙靭靭,唔會硬唔黐牙配埋紫菜香口惹味, 覺得用嚟送酒一流活鮑魚殼燒,鮑魚燒之前放上枱真係仲係旭緊因為炭燒過,海鮮配炭香好好食侍應燒得有剛剛好唔會太生又唔會過熟我自己完全冇落任何調味料,食返鮑魚原味已經好好食龍神壽司係一個又有刺身又有壽司嘅組合款式都算多甲羅燒好難形容有幾好食,因為真係超好食 唔使配餅乾唔使配任何嘢,直接放入口濃鬱惹味配埋嗰啲炭香嘅味道,係連個殼都想食埋食完甲羅燒真係可以開心一段日子最後再叫多兩件帆立貝燒醬油木魚帆立貝殼燒三文魚子帆立貝殼燒一人一件啱啱好, 除咗帆立貝仲有啲配菜殼燒就係咁正,炭香味係完全不能代替的配返個甲羅燒當然就要叫返個梨燒酎朋友揸車唔飲酒,就揀咗餐牌上嘅冰菠蘿梳打, 真係中間有一大支冰菠蘿 ,咬落去係菠蘿冰好特別好驚喜今
我自己真係超超鍾意食甲羅燒
好食嘅甲羅燒感覺真係唔多, 這一間真係值得推薦,百吃不厭
是日推介餐牌又有好多新菜式, 都好值得揀啲嚟食

特大和牛壽司勁大塊牛肉,燒一燒剛剛好,入口即溶

紫菜魷魚鬚天婦羅
魷魚鬚煙煙靭靭,唔會硬唔黐牙
配埋紫菜香口惹味, 覺得用嚟送酒一流

活鮑魚殼燒,鮑魚燒之前放上枱真係仲係旭緊
因為炭燒過,海鮮配炭香好好食
侍應燒得有剛剛好唔會太生又唔會過熟
我自己完全冇落任何調味料,食返鮑魚原味已經好好食

龍神壽司係一個又有刺身又有壽司嘅組合
款式都算多

甲羅燒好難形容有幾好食,因為真係超好食
唔使配餅乾唔使配任何嘢,直接放入口濃鬱惹味
配埋嗰啲炭香嘅味道,係連個殼都想食埋

食完甲羅燒真係可以開心一段日子

最後再叫多兩件帆立貝燒
醬油木魚帆立貝殼燒
三文魚子帆立貝殼燒
一人一件啱啱好, 除咗帆立貝仲有啲配菜
殼燒就係咁正,炭香味係完全不能代替的

配返個甲羅燒當然就要叫返個梨燒酎

今日仲有食客喺店內慶祝生日
餐廳又會播起生日歌,大家一齊慶祝感覺好熱鬧
好有日本居酒屋的感覺

2024-05-16
$500 (Dinner)