男朋友生日話想慳吓我銀包嘅錢,叫我請佢食打邊爐就算啦😆,咁我梗係揀一間價錢合理,又要好好食嘅滿足下佢啦❤️聽朋友介紹呢間相馬火鍋質素好好!湯底方面有好多唔同嘅選擇!🔸中華辣湯🔸蕃茄湯🔸甜豉油湯🔸清湯🔸豚骨湯等等都有。我自己就私心推介中華辣湯,因為辣味唔算太過辣,唔會好重口味,又可以過下食辣嘅口癮。一見到佢哋啲海鮮就忍唔住叫,睇落款式種類好多!🔸日本帶子🔸蟹棒🔸青口🔸虎蝦等等都有!我自己就私心推介佢哋嘅虎蝦,大大隻得來蝦肉好彈牙🦐👍🏻仲有肉類嘅選擇都好多!唔同嘅部位都有,無論係🔸豬🔸雞🔸牛都有齊晒👍🏻我自己就私心推介美國特選牛肩胛,牛肉味重,睇落非常之吸引,識落味道亦都好出色。食到飽飽哋想飲嘢,仲有大量唔同嘅汽水飲品提供👍🏻爽!
我自己就私心推介佢哋嘅虎蝦,大大隻得來蝦肉好彈牙🦐👍🏻
我自己就私心推介美國特選牛肩胛,
牛肉味重,睇落非常之吸引,識落味道亦都好出色。
食到飽飽哋想飲嘢,仲有大量唔同嘅汽水飲品提供👍🏻爽!