2024-06-13
店中既menu 有既pancake (咸甜都有), 雪糕,pizza, 意粉,大魚大肉既main 基本上老少咸宜。我最欣賞就係原來香港都有被列名有The Largest Crepe Cafe in the World 呢個名堂!雖然我唔食牛肉,我留意到老公點既肉眼扒係medium rare 仍然做到岩岩好唔太熟,無血完全滿足晒老公既要求。而我自己黎到呢d地方都會選擇困難癌,但仍然我都好快揀到岩食既牛油果蟹餅同慢煮豬肉pancake。老公唔淨只好enjoy 呢度既牛排,佢仲好期待甜唔menu 裡既椰焦風情,不過平時唔太好椰子類甜品既我反而enjoy 呢個椰子雪糕同四四方方擺入口即溶既奶凍。Overall, 呢度環境又舒服,職員又nice, 仲要近我office,返工既lunch 又多個選擇真係會驅使到我再來!