2019-02-19
朋友提議去呢間餐廳食飯,咁我當然無所謂,咁就決定去呢間餐廳食。呢間餐廳環境幾有異國風情既味道。好似處於泰國或其他國家。雖然餐牌唔算太多野食,不過對我地黎講都足夠。每張枱上都有骰盅,可以與三五好友一齊玩,令相處越來越融合,及帶來歡樂。我朋友點了Mojo,我毫不客氣試左啖,味道酸酸地,都幾好味。而我就點了Cinnamon-Pina,味道都係酸酸地,幾開胃。另一個朋友就點左Freshco(小青新),我亦毫不客氣地試左一啖,感覺好似雜果賓治,幾好味。炸魚薯條-薯條唔點茄汁都有味道,不過我都係鍾意點茄汁,可能由細到大都有點開黎食。(情意結)魚柳都幾脆,都幾大塊。香辣烤雞翼,雞翼肉都幾juice ,味道唔錯,唔會太辣,剛剛好。沙嗲串(雞/牛/豬),雞串本身甜甜地,我覺得唔需加沙嗲汁食都好食,而且又嫩。牛同豬味道唔錯,不過點沙嗲汁就增加香味。海鮮忌廉汁意粉-拌混醬汁黎食,超正。配料都幾多下。唔錯。仲要在天氣涼涼地時食一碟熱騰騰既意粉,的確唔錯。
呢間餐廳環境幾有異國風情既味道。好似處於泰國或其他國家。
雖然餐牌唔算太多野食,不過對我地黎講都足夠。
魚柳都幾脆,都幾大塊。
牛同豬味道唔錯,不過點沙嗲汁就增加香味。