2020-03-30
2002 views
現在的香港被一片愁雲籠罩,小弟當然擔心,股票之前蝕了差不多十萬,仍然處之泰然,深信定能雨過天青。今日下午自己去打邊爐,牛一午市任食火鍋出名抵食,免費down個app做個會員更可平啲入到去話一位,話要任食90分鐘,安格斯牛,昆布湯跟住佢會幫你探熱,探額頭啫,唔係肛探,大家放心俾埋個透明袋你裝口罩,果然細心坐低左,一開始佢會俾兩盒牛,一盒雞同豬,但我來只係食牛,所以叫佢收返盒雞豬一睇到上圖,第一個感覺好企理先囉,唔會亂糟糟呢碟安格斯有油花,機刨得幾靚昆布湯簡單,淥牛就最正,另外壽喜燒都唔錯架,但依家我唔敢食生蛋了安格斯牛味濃,易咬又唔會過稔,90分鐘任食牛真係抵到爛,咁先百三蚊自己出去攪醬料菜呢啲我唔食食左幾隻菇啫食牛就必要配可樂架啦,爽呀,佢雪櫃有其他野飲,任君選擇總共我食左8碟牛,再食就唔掂食左三隻菇,幾舊腸仔飲左三杯可樂加埋一先$148送埋張85折晚餐券,不過應該都唔會用到,晚餐好少出去食
呢碟安格斯有油花,機刨得幾靚
自己出去攪醬料
菜呢啲我唔食食左幾隻菇啫
食牛就必要配可樂架啦,爽呀,佢雪櫃有其他野飲,任君選擇