2023-09-19
位於中環鬧市上樓鋪,超抵食高質四川菜, 性價比極高,價錢優惠,簡約裝修,侍應好有禮貌. 有幾瘋狂? 單是點菜紙已經有三個套餐組合, 每一個組合都有不同的食品, 麵類可選紅/白湯, 亦可轉全素 任君選擇-A+B+C+D套餐組合$109.0(套餐包瘋狂小面, 瘋狂飲品, 瘋狂小吃, 瘋狂甜品)我地叫左兩個$109.0組合麵類:-瘋狂肥腸麵 (紅湯)肥腸炆得好淋好入味, 肥而不膩, 每碗麵都有110克, 麵有咬口彈牙, 軟硬度適中, 配埋紅湯,口味辛香, 麻辣兼備. 層次分明, 好正-廚師推介 - 瘋狂豌豆雜麵,豌豆泥軟淋, 配上肥瘦分明的肉燥, 把豌豆及肉燥撈暈, 每一條麵條都掛上豌豆泥及肉燥同秘製醬汁, 又麻又辣, 真係好瘋狂小吃:-蒜泥青瓜, 清脆爽口, 香蒜味濃-涼拌木耳, 好Q彈, 有麻少辣飲品:烏梅汁甜品:配成都老冰粉 - 這個冰粉完全可以中和口中嘅麻辣, 又凍又甜
-A+B+C+D套餐組合$109.0
(套餐包瘋狂小面, 瘋狂飲品, 瘋狂小吃, 瘋狂甜品)
我地叫左兩個$109.0組合
麵類:
-瘋狂肥腸麵 (紅湯)
配埋紅湯,口味辛香, 麻辣兼備. 層次分明, 好正
小吃:
-蒜泥青瓜, 清脆爽口, 香蒜味濃
-涼拌木耳, 好Q彈, 有麻少辣
飲品:
烏梅汁