2021-06-17 158 views
原本打算去登打士街廣場更高樓層嘅Cafe,但唔知點解,個𨋢明明冇其他人,但去到9樓自動開門,我同朋友仔出咗𨋢先發現出錯樓層,打算入返𨋢之際,就有個職員出嚟問我哋幾位,見佢係咁招手,我哋都唔好意思掉頭走,就即管試試。呢度環境幾幽靜,地方亦算寬敞,座位設計相當有特色。仲有套餐可供選擇,套餐仲包埋$40嘅飲品,如果超過$40的話就補返指定嘅價錢。忌廉海蝦明太子意粉總共有八隻海蝦,都幾爽口,上面仲有紫菜絲,甚有和風味道。自家製芝士肉醬意粉都幾多芝士。我哋分別揀咗鳳梨綠茶同芒果綠茶,因為外觀甚為相似,店員都好細心有講清楚兩杯嘅分別,等我哋唔使估估下,服務都幾貼心。
呢度環境幾幽靜,地方亦算寬敞,座位設計相當有特色。
忌廉海蝦明太子意粉
自家製芝士肉醬意粉都幾多芝士。
自家製芝士肉醬意粉

$125 (Lunch)