2022-04-09 34 views
今日去將軍澳探表弟,順手搵下有乜好嘢食啦😋😋,呢間位於寶琳街市嘅漢堡包店🍔,我眼前一亮。「一八六一廚房」鋪面細細但係佢啲食物一啲都唔惹少。叫咗一個all day breakfast同埋一個炸雞漢堡,都係特級好味。佢哋個包皮都係用呢個素食嘅包皮,食落去一啲都唔溜口👍🏻👍🏻,最重要佢個自選牛肉漢堡,嗰塊牛肉簡直係世間一絕😍😍,外脆內軟入口即溶,一個咁厚身嘅漢堡仲可以做到咁滑溜,從未食過咁好味🤤,值得一讚,不論口感同牛肉嘅juicy都我回味無窮🙈🙈。另外個炸雞漢堡更加值得一讚,呢個炸雞漢堡名叫「星夢漢堡」💖,店主特別推介,💯十級好食,賣相已經令你非常之開心,五顏六色嘅星星麵包糠✨✨,令賣相更上一層樓,最重要佢個醬汁係自家特製,酸酸甜甜簡直開正我嗰飯😋😋。大家都知道我鍾意食漢堡包,對漢堡嘅要求係好高。估唔到喺將軍澳竟食到一個令我驚豔嘅漢堡店舖仲有好多不同嘅漢堡包同小食可以選,擇下次一定要試下,呢間店一定會返食。咁好食嘅漢堡包喺本地好少有,所以一定會畀爆心心🥰🥰環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️美味程度😋:❤️❤️❤️❤️❤️💗抵食指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️💗回頭指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️💗
「一八六一廚房」鋪面細細但係佢啲食物一啲都唔惹少。

環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️
衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️