2024-03-22 29 views
春日白桃花園窩夫一片又一片砌到好似一朵花,粉紅色cream 好吸睛😍厚厚一層窩夫外層好脆內軟腍腍 ,超好食🤤絲滑白桃希臘乳酪布甸杯乳酪嘅滑溜,果凍嘅白桃切到好似粒方形望落去好似一個閃閃白光嘅閃石😍中間有一層白桃果醬,一層層嘅口感更令到味蕾更加豐富😍燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯依個值得真係推介,之前食過一次今次嚟到一定要再encore😋五花腩脂肪比例都平均一口豬肉油香,再加上紫蘇葉配白飯,仲有泡菜食落去有微辣嘅感覺,好味😋明太子蟹肉飯卷明太子都係我最愛,紫菜包住蟹肉同明太子,一口一口咬住啖啖肉明太子紫菜亦都係爽脆👍🏻👍🏻西柚戀曲氣泡梳打西柚亦都係我最鍾意飲,西抽配上梳打嘅味道特別出,再配上新鮮一片片嘅柚子更加提升到香甜味道😽白桃飛舞冰雪乳酪特飲水蜜桃唔會太甜的打到飛起cream,乳酪微酸,每啖好棉滑唔會太油膩😋

春日白桃花園窩夫

絲滑白桃希臘乳酪布甸杯