2016-12-09 235 views
本人係一個飢不擇食嘅人近排唔知點解好想食下人哋所講嘅好餐廳。經常經過呢間餐廳真係好肚餓就試吓。餐牌冇咩揀就試吓第一個(西式食豬扒飯)。 豬扒雞扒港式茶餐廳基本餐牌應該唔會揀錯。送咗個湯蘑菇忌廉湯飲咗兩啖,諗緊味道一般放低左冇飲。就係呢個時候豬扒飯就到左一望唔理咁多就食因為我唔係太鍾意電話食先嘅習慣。 以下係重點評論豬扒冇豬扒味,唔緊要醬汁撈飯都得架嘛點知啲汁唔知係咩汁都唔緊要食白飯點知冇飯味真係好肚餓。我嘗試遊說自己繼續食少少咁樣食。隔離枱個(靚女)望住我佢心諗呢個男仔成條女咁慢慢食。我心諗繼續玩你個電話啦唔好再望吓。最後我放棄咗因為見到好多油。我見到杯咖啡未到就周圍望吓見到啱你個男仔食緊嗰個粉紅色嘅紅酒汁牛尾飯,一路得低頭係咁玩電話,係呢個時候咖啡就到咗⋯⋯結果大家諗下=_=。我飲咗兩啖,就起身。 成個過程10分鐘左右俾錢個時個姐姐問我唔好食咩我話真係唔好食講真。 就走。 希望有待進步認真諗下開間餐廳係為乜嘢⋯⋯如果唔係過多一年半載好快又係另外一家頂上。邊個會記有呢間野。以上內容都是屬實如

豬扒雞扒港式茶餐廳基本餐牌應該唔會揀錯。
我心諗繼續玩你個電話啦唔好再望吓。

以上內容都是屬實如有得罪請多多包容。
西式豬扒飯
熱咖啡