2024-03-19
今日食完晚飯路過土瓜灣,於是嚟到Shadi買宵夜,揀咗新出的羊肉沙威馬,仲有BBQ味雞翼,聞到香味都覺得流晒口水🤤🤤這裏的漢堡包,pizza,沙威馬,都係全人手工製造,用的肉唔係雪藏肉,沒有多餘的添加劑,品質一流,值得推介👍🏻🌟#羊肉沙威瑪:今日嚟到舖頭,有幸見到店主,店主係約旦人,同佢傾偈時,佢同我強調沙威馬才是正宗的中東菜式,同平時我哋喺尖沙咀、旺角成日見到的kebab 不一樣的。佢特別叫我品嚐入面啲肉,肉質係鮮味,沒有多餘的肉根,非常香滑😋揀咗羊肉沙威馬,羊肉經過烤香,外層呈現焦黃色,內裏的肉質保持鮮嫩,無臊味,搭配由新鮮香料秘製的醬汁,非常好食💗🌟#BBQ味烤雞翼烤雞翼揀咗BBQ味,非常惹味,外皮烤得金黃色,內裏肉質鮮嫩,配上惹味的BBQ醬汁,真係好食到停唔到口👍🏻
🌟#羊肉沙威瑪:
🌟#BBQ味烤雞翼