2024-05-02 136 views
位於旺角既八木橋,係一直深受香港人喜愛嘅燒肉店。最近佢哋慶祝緊餐廳三周年,推出咗一個特別套餐優惠。八木橋嘅地理位係旺角T.O.P.建築物內,呢個係翻新過嘅建築物,營造咗一個時尚且獨特嘅用餐環境。雖然而家好多香港人鍾意北上品嚐美食,但八木橋以高質量嘅食物選擇吸引食客。通過網上預訂並提前三日,可以延長用餐時間至四個鐘,呢樣嘅優惠比顧客更多時間盡情享受燒肉放題嘅美食饗宴,令人更加覺得物超所值。而講到食物種類同品質,八木橋絕對唔會令人失望。佢哋提供嘅日本和牛、Häagen-Dazs雪糕、刺身級嘅生蠔膈Asahi啤酒,全部都係任食。呢啲高質量嘅食材令人目不暇給。日本和牛嘅優質肉質,新鮮嘅生蠔同埋多樣嘅燒肉選擇,都令人食得十分高興。而無限制食Häagen-Dazs雪糕同飲Asahi啤酒更加係一大亮點。無論鍾唔鍾意北上搵美食,八木橋都係一個值得一試嘅餐廳。

無論鍾唔鍾意北上搵美食,八木橋都係一個值得一試嘅餐廳。