2016-12-28 383 views
好飲返兩杯的朋友,睇到Open Rice 知道百利每人送一支啤酒,就嗱嗱聲約班friends 去食火鍋😅去之前已知道百利雖然污糟一點,但也無法抗拒他們的手切牛肉! 話晒矗立左係太子咁多年, 食物質素必定有保證雪梨雪耳豬骨湯,清潤啲!話晒呢排天氣忽冷忽熱,氣管真的麻麻,否則必定要試試他們的狗爺鍋,睇相超足料!今日試雪梨雪耳豬骨都好足料! 雪耳不碎散,一整顆一整顆的!手切牛肉,必食,雪花肥瘦相間,正!百利手切牛果然是真功夫, 一直擺慢慢食也不多血水滲出 ! 淖一淖就食得,肉嫩林,入口牛味濃,新鮮!桶蠔肥大,一桶有七大隻$158,抵!自己買都吾平,他們一定大批入貨,才入到又靚又大的蠔和做到這個價錢!牛爽,原來是牛脷頭,好肥美,又是淥一淥就食得,比牛肉的牛味更濃!肉質嫩滑,入口即溶,口感一流!水餃,外表平平凡凡,估佢吾到咁好食,菜和肉的比例一半一半,鮮味得很,皮薄餡靚,Yummy 😍仲有甜品:綠豆沙,好香濃的果皮味,落本!吾太甜,啱晒我地胃口!侍應招呼很好,吾使出聲就過嚟加水,見我地啲啤酒差不多飲晒又開一支,食得飲得好開心! 值得俾個Like 佢

去之前已知道百利雖然污糟一點,但也無法抗拒他們的手切牛肉!
話晒矗立左係太子咁多年, 食物質素必定有保證

今日試雪梨雪耳豬骨都好足料! 雪耳不碎散,一整顆一整顆的!
手切牛肉,必食,雪花肥瘦相間,正!

百利手切牛果然是真功夫, 一直擺慢慢食也不多血水滲出 !
淖一淖就食得,肉嫩林,入口牛味濃,新鮮!
2016-12-25