2010-12-09
早幾日同屋企人帶埋囡囡去左尖沙咀影相,我地去影左188同k11之後仲走左去isquare,聽人講isquare用左珍寶珠做主題,見到d珍寶珠搞到自己都變番小朋友之後就逐層逐層去睇下有乜影,行到咁上下囡囡又話肚餓就睇睇isquare有乜食…去到6樓聞到好香,就去睇下,原來係間餐廳叫(KRAZE BURGERS),就望下個餐牌有乜食,原來係食包果d野,再睇下個價錢都幾貴,本來都諗住再搵下,但老公又話試下,咁就坐低揀下食乜最後我地揀左幾款,仲特別叫左個沙律食首先講下個Cajun Chicken Salad: 有洋蔥,沙律醬,雞肉,果仁,醱醱甜甜咁好醒胃之後就到Original Burger Steak: 牛扒配新鮮波羅,仲有隻煎蛋同飯跟住就係K.B.++: 麵包+芝士好正,咬落口d牛肉好多汁仲有塊煙肉,仲有for小朋友食既kind set: 有黃瓜,蕃茄,芝士,生菜夠晒健康岩晒囡囡食…仲有就係呢餐食到好飽
最後我地揀左幾款,仲特別叫左個沙律食