2023-12-31 126 views
🌻太二酸菜魚🐱網上面有人話呢個係被譽為天花板級的太二 ,記得好多好多年前返大陸食過已經好難忘,但始終好多年無返大陸,差啲唔記得左佢。如今佢終於進駐香港了,作為喜愛食魚既貓奴,點都要黎朝聖一下,當真唔係講玩笑,食過好多地方嘅,有D地方就好辣,有D地方就好酸,有D個湯底就好咸無魚味,但呢度真係一飲個湯底就知道高質,堅用靚魚湯,酸菜好味又唔會太酸、太辣、太咸,淨係味道已經係上品水平。我仲未講我最愛嘅魚魚,呢度用嘅魚魚係又滑又厚肉的,真係令我食到停唔到口,點算好,我下次又要返黎呢度先食到咁好味嘅酸菜魚LU。📍 太二老壇子酸菜魚九龍城啟德協調道2號AIRSIDE G樓G003號舖⚡️為食貓:😻😻😻😻⚡️氣氛貓:😹😹😹😹⚡️翻食貓:😸😸😸
🌻太二酸菜魚🐱

📍 太二老壇子酸菜魚