2023-04-17 1622 views
今次係第三次黎幫襯,真係會食過返尋味!點解?!😆因為除咗啲牛牛有質素,坐得舒服,仲有埋服務,勁讚呀!有一樣預咗會發生嘅一定係食完燒肉之後啲衫會有陣味,咁佢啲抽風算唔錯,走嘅時候啲味唔係太勁👍🏻講下食咗咩先😍大得驚人牛小排,睇返張相已經想再去食🤭真係大得驚人!呢個牛小排要book位嘅時候order定,啲哥哥係會有口號叫我哋一齊大聲嗌,之後就幫我哋燒,好好氣氛😆😆仲有極上和牛盛合,呢個都好推介,好有牛味又唔會油膩,仲有金箔,high class左!👍🏻👍🏻黑毛和牛肋肉,睇啲紋就知高質,好想再食🤭牛舌芯,都係好正,夠爽薄切燒汁和牛肩肉,配2個迷你玉子飯,呢個啲牛就肥左啲仲有最愛嘅水冷麵🤤🤤麵勁煙靭,加小小泡菜,未食完已經再oder多一碗🤭最後黎嘅係最濃味嘅一本壺漬牛肋條,原來有2條,即刻覺得好抵食🤭🤭埋單嘅時候送左幾杯乳酪,好fresh,好滿足嘅一餐,一定會再黎😍
講下食咗咩先😍
大得驚人牛小排

極上和牛盛合

黑毛和牛肋肉,睇啲紋就知高質,好想再食🤭
黑毛和牛肋肉

牛舌芯,都係好正,夠爽
牛舌芯

薄切燒汁和牛肩肉,配2個迷你玉子飯,呢個啲牛就肥左啲
薄切燒汁和牛肩肉(配2個迷你玉子飯)

水冷麵

大得驚人牛小排